Alina Bica, șefa DIICOT: Am apărut TRĂGÂND pe NAS?- AUDIO

Procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, a dat un răspuns uluitor, unei jurnaliste TVR, despre fotografiile în care apare alături de Elena Udrea, președinte și prezidențiabil al PMP, la Paris. 

"Nu comentez absolut deloc, e o chestiune privată, doriți să faceți dezbatere publică pe ea, dezbateți public, nu comentez, chiar nu e cazul. În ce-am apărut, doamnă? Bănuiesc că înregistrați pe mobil... În ce poze am apărut? N-aveți prieteni? Nu ieșiți în weekend? Am apărut în poziții dezolante? Am apărut trăgând pe nas? Cum am apărut? Nu aveți prieteni? Nu ieșiți în weekenduri? Locuiți numai în casă? În ce poziții am apărut? În niște poziții pe stradă. E vreo problemă că e doamna Udrea? Nu văd de ce aș avea o problemă cu doamna Udrea. Nu înțeleg care este problema, poziția publică și politica doamnei Udrea sunt una, poziția privată este alta. Ați văzut vreo chitanță cu numele meu? Acele documente publicate pe site au semnătura mea?" este răspunsul dat de procurorul șef al DIICOT, Alina Bica, pentru Andreea Anghel de la TVR. 

Băsescu aruncă bomba în scandalul fotografiilor Udrea-Bica. "Știu ce serviciu este IMPLICAT. Discutăm de luni. Nu m-am culcat"

Răspunsul Alinei Bica a fost publicat pe blogul jurnalistului Adelin Petrișor.

Ascultă aici înregistrarea  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel