ALINA BICA, dezvăluiri în instanță despre FLORIAN COLDEA (SRI) și OVIDIU TENDER - Antena 3

Antena 3 transmite că Alina Bica a declarat în fața judecătorilor că directorul interimar al SRI, Florian Coldea, i-ar fi cerut în mod direct o soluţie favorabilă pentru Ovidiu Tender, într-un dosar instrumentat de DIICOT pe vremea când ea conducea instituția.

Vezi și: Alina Bica, turnată la DNA de Ovidiu Tender - surse

Potrivit sursei citate, Alina Bica a dezvăluit în instanță că ar fi fost chemată de generalul SRI, Florian Coldea, pentru a avea o discuţie referitoare la dosarul în care era cercetat Ovidiu Tender. Actualul director interimar al SRI i-ar fi spus șefei DIICOT de atunci să se mai gândească cu privire la soluţia din acest dosar. Aceasta ar fi replicat că lucrurile sunt bine stabilite şi nu mai este loc de discuţii, însă generalul i-ar fi dat de înţeles că poate ar fi mai bine să se gândească la o altă funcţie pe care să o ocupe, nu cea de procuror şef al DIICOT.

Alina Bica a mai transmis că după această discuţie nu a mai primit sesizări din partea SRI cu privire la alte fapte de corupţie, iar cele care au mai venit ar fi fost "neserioase", mai transmite sursa citată.

Citește și: Chirieac, despre denunțul făcut de Bica pe numele lui Coldea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel