Alina Bica, despre Elena Udrea: Am spus tuturor că sunt prietenă cu ea

Alina Bica, în interviul pe care i l-a acordat lui Victor Ciutacu, în exclusivitate pentru România TV, a vorbit despre prietena cu ei cu Elena Udrea.

"Pe mine m-a educat tata într-un fel, iar eu respect ce m-a învățat tata. Eu sunt un om care își asumă lucrurile. Îmi asum prietenia cu Elena Udrea, normal! Nu am interdicție să vorbesc cu Elena Udrea, dar nu a fost locul să vorbim. Fiecare cred că trebuie să-și analizeze viața și să se reacomodeze după o experiență traumatizantă", a spus Alina Bica.

"Eu am devenit prietenă cu Elena Udrea cu vreo trei luni înainte ca domnia sa să nu mai fie ministru. După ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mi s-a părut ca fiind o crasă lipsă de caracter să neg prietena cu o persoană care a ales să fie prietenă cu mine când era foarte puternică în țara asta", a mai zis Alina Bica.

"Un magistrat are 35 de zile de concediu pe an. Eu am o restanță de 300 de zile în ultimii zece ani. S-a întâmplat de Valentine's Day să constat că urmează să-mi petrec acea zi singură acasă din cauza unor probleme de familie. Constatând că în 2014 nu voi pleca în concediu, în momentul în care Elena Udrea mi-a spus că petrecere Valentine's Day... nu mi s-a părut un capăt de țară să merg acolo", a punctat fosta șefă DIICOT.

"Eu am cunoscut-o pe Elena Udrea cu altă fațetă decât o știe restul lumii. Nu fac apologia personalității Elenei Udrea. Eu când am fost propusă pentru funcția de șefă DIICOT, am adus la cunoștința tuturor factorilor de decizie din România relația de prietenie cu Elena Udrea. Am spus tuturor că sunt prietenă cu Elena Udrea. Prietenia cu domnia sa nici nu mi-a folosit, nici nu mi-a dăunat", a mai spus fosta șefă DIICOT. 

VEZI ȘI: Alina Bica: Cât am fost șefă DIICOT, nu ieșeam DEZBRĂCATĂ din baie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel