Alin Goga, informații bombă din CNADNR: Au case mai mari decât Versailles-ul cu salarii de la stat

Alin Goga, director suspendat din CNADNR după unele dezvăluiri șocante din companie, făcute într-o emisiune televizată, vorbește din nou.

Într-un interviu pentru Gândul, Alin Goga a fost întrebat dacă se ia șpagă în CNADNR. "Eu am informaţii de următorul tip. Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi care au lucrat toată viaţa lor la stat. Mai e o problemă. Au gestionat contracte care şi-au mărit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe nişte caiete de sarcini doar la anumite firme, adică erau făcute caiete de sarcini mănuşă, pentru anumite firme, şi eu cred că lucrurile acestea sunt în cercetare la DNA", potrivit Gândul.

Alin Goga a dat de înțeles că a informat autoritățile: "Eu spun doar că mi-am făcut datoria. Cum prevede legea, atât cât pot eu şi cât ştiu eu. Dacă o fac prost, să mă ierte Dumnezeu". El declară că "ştiu colegi de-ai mei care au fost chemaţi de acasă, erau preşedinţi de comisie, astfel încât să dea contractul către o anumită firmă. Şi alte contracte...".

Întrebat dacă intenționează să meargă la DNA, directorul suspendat din CNADNR spune că "Dacă voi fi chemat şi sunt lucruri pe care le ştiu, voi împărtăşi. Numai teama endemică de DNA îi ţine departe de... Este singurul lucru de care se tem".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel