Alin Cocoș, plasat în arest la domiciliu în dosarul "Bica 2"

Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, va fi cercetat în arest la domiciliu, au decis marți judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul Bica 2. Decizia nu este definitivă.

Alin Cocoș este unul dintre suspecții din acest dosar care ar fi colaborat cu procurorii.

Alin Cocoş este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Procurorii DNA susţin că acesta ar fi intervenit la comisia din ANRP, din care făcea parte şi Alina Bica, pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian să primească despăgubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro. Spre deosebire de Alin Cocoş, care a primit o veste bună, tatăl său, Dorin Cocoş, şi fosta şefă DIICOT, Alina Bica, vor rămâne în spatele gratiilor.

Decizia nu este definitivă în cazul lui Alin Cocoș. Pe 6 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, menținerea măsurii arestului preventiv în cazul Alinei Bica, lui Dorin și Alin Cocoș, precum și în cazul lui Ionuț Florentin Mihăilescu, în dosarul "Bica 2", notează Agerpres.

Dosarul "Bica 2" a fost trimis, în instanță, pe 26 februarie, procesul aflându-se în faza de camera preliminară, în cadrul căreia un judecător verifică măsurile preventive, dispuse de procurori, precum și probele de la dosar.

Dosar Microsoft: Dorin Cocoș, Gabriel Sandu, Gheorghe Ștefan și Dumitru "Niro", trimiși în judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel