Alfred Taubman a murit. A fost inventatorul complexului comercial de tip mall

Omul de afaceri american Alfred Taubman, inventator al complexului comercial de tip mall în anii 1950, în SUA, a murit la vârsta de 91 de ani.

Informaţia privind moartea lui Alfred Taubman, om de afaceri în domeniul imobiliar şi inventator al conceptului de complex comercial de tip mall, a fost dată publicităţii de fiul acestuia, Robert Taubman.

"(Alfred Taubman, n.r.) a fost foarte mândru pentru că a reuşit să realizeze această minunată companie pe care a fondat-o în urmă cu 65 de ani", a spus Robert Taubman într-un mesaj către angajaţii companiei tatălui său.

Alfred Taubman s-a născut într-o familie de imigranţi evrei de origine germană, în Michigan, Statele Unite ale Americii, în 1924, potrivit CNN. În anii 1950, când a observat că americanii se mută în suburbiile marilor oraşe, s-a gândit că vor avea nevoie de locuri unde să îşi facă cumpărăturile. Conceptul de mall s-a dovedit a fi foarte profitabil. Potrivit Forbes, în 2015, averea lui Taubman se ridică la 3,1 miliarde de dolari, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel