Alfred Bulai: Ce funcție urmărește Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a spulberat zvonurile potrivit cărora ar urma să candideze la Primăria Bucureștiului. 

Copreședinta PNL a declarat, miercuri, că "nu aș ezita să spun public dacă mi-aș dori să candidez la această funcție. Cred însă că bătălia pentru Capitală înseamnă o campanie foarte serioasă în interiorul PNL. Nu mi-am pus problema să candidez pentru Primăria Generală, dar colegi de-ai mei foarte bine pregătiți — vorbeați de Ludovic Orban mai devreme, eu vi-l reamintesc pe Cristian Bușoi, pe domnul Petre Roman, s-au înscris în această competiție internă". 

VEZI ȘI: Alina Gorghiu candidează la Primăria Capitalei? Ce spune liderul PNL

Alina Gorghiu confirmă prin anunțul său un scenariu lansat de către sociologul Alfred Bulai pentru dcnews.ro, care afirma că liderul liberal va candida la Primăria Capitalei doar dacă nu crede în șansele PNL de a ieși câștigător la următoarele alegeri, din 2016. Sociologul sublinia că Alina Gorghiu "nu poate accepta decât formula de prim-ministru". 

Sociologul Alfred Bulai a declarat pentru dcnews.ro, înainte de anunțul Alinei Gorghiu că "Problema cu doamna Gorghiu este că este destul de greu ca un președinte de partid să se ducă primar. Ei vor câștiga alegerile, este destul de evident. (...) Doamna Gorghiu nu poate accepta decât formula de prim-ministru, mai puțin nu poate să accepte, dacă vrea să rămâne șef la PNL. Dacă se gândește că oricum o vor da jos după alegerile din 2016, atunci e posibil să se mulțumească cu atât, dar nu cred". 

VEZI ȘI: Analiză după arestarea lui Sorin Oprescu. Scenarii: Cine rămâne în picioare, cine pică- Exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel