Alexandru Cumpănașu: Cum este posibil aşa ceva? Vă daţi seama câtă disperare

Încă un caz de viol care a uluit România! S-a petrecut în Constanța în februarie anul acesta, unde o tânără de 22 de ani a fost violată şi bătută de patru bărbaţi. Fata a fost sechestrată timp de două zile și după aceea s-a aruncat de la balcon pentru a scapă de chinurile la care era supusă.

Alexandru Cumpănaşu, directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, a vorbit la Realitatea TV despre acest caz șocant.

Conform acestuia, trei instanţe judecătoreşti, şi judecătoria şi tribunalul, au decis să îi judece pe cei patru violatori sub control judiciar. "Au considerat că nu reprezintă pericol public", a continuat Alexandru Cumpănaşu. Parchetul a depus contestaţii până când a rămas fără căi de acces, iar decizia definitivă a fost ca cei patru să fie judecaţi sub control judiciar.

"Cum este posibil aşa ceva? Cum poate un judecător să decidă că aceste animale nu sunt un pericol public şi că trebuie lăsaţi în pace şi judecaţi în libertate, doar sub control judiciar", a mai spus directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei.

"Vă daţi seama câtă disperare. Femeia a decis să se arunce de la balcon pentru a scăpa", a continuat acesta, explicând că dacă astfel de cazuri nu se concretizează cu pedepse uriaşe şi alte persoane din ţară vor face acelaşi lucru, scrie Realitatea.net.

CITEȘTE ȘI: Caz REVOLTĂTOR scos la iveală de AID. Ce a transmis Parchetul General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel