Alexandru Arșinel, despre sâni: “Pe vremea mea nu erau silicoane" - DEZVĂLUIRI incendiare

Marele actor Alexandru Arșinel a făcut câteva dezvăluiri despre meseria pe care o îmbrățișează și despre provocările, dar și transformările suferite pentru a intra în pielea personajelor pe care le-a interpretat.

Într-un interviu acordat recent, acesta a povestit cum proceda atunci când trebuia să joace un rol de femeie.

Travesti-ul a apărut ca o întâmplare în viața mea”


Actorul a povestit despre cel mai controversat rol pe care l-a jucat în repetate rânduri de-a lungul celor peste 40 de ani de carieră. “Cei care se îmbracă în travesti, fac acestă schimbare pentru a stârni ilaritate, zâmbete celor care îi privesc. Travestiţii sunt cei care chiar îşi schimbă sexul, eu n-am avut curajul să îmi fac acele operaţii. (râde) Travesti-ul a apărut ca o întâmplare în viaţa mea de interpret.

La vremea când eu am încercat treavesti-ul, nu se mai făcuse de foarte mulţi ani la noi. Era şi perioada când sistemul de atunci considera că este blasfemie îmbrăcarea unui travesti. Singurul care făcuse la vremea aceea era Miluţă Ghiorghiu la Iaşi, în Chiriţa, şi Arcadie Donus, tot în Chiriţa, la Bucureşti. Piesa respectivă a avut succes, mai ales după ce personajul respectiv, a fost interpretat de un bărbat. A fost interpretat şi de femei ca, Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu şi mai nou Stela Popescu", a spus acesta.

Puiu Maximilian și Stela Popescu sunt "vinovați" pentru succesul din rolul travesti

"Fiind într-o repetiţie la Maximilian şi Stela Popescu acasă, el mi-a spus că avea un rol pe care l-a oferit Margaretei Pâslaru, iar ea l-a refuzat. L-am luat eu şi am început să îl cânt în falset. Maximilian a zâmbit şi a spus: «Ce ar fi să faci un travesti?» Am fost de acord. Ştiam că efectul poate să fie distrugător, dar am fost dispus să joc rolul. 
Atunci am lansat primul travesti, «Filimoane» Filiomane, Filimoane băiat dar gura rea, şi când bei cu alte persoane, te iei de persoana mea. A fost şlagprul anului. După ce l-am făcut la Boema, l-am făcut şi de revelion, apoi lumea mă striga pe stradă, Filioane
Ulterior am jucat şi cu Stela Popescu o piesă în care ea s-a transformat din femeie în bărbat, iar succesul a fost imens. Aceea a fost rezistenţa cuplului Stela-Arşinel”, povestește actorul.

Citește și: Alexandru Arşinel, călcat de hoți de două ori într-o singură săptămână

Își improviza sutienul din burete, pe atunci nu erau silicoane


“Nu ştiam pe vremea aceea ce sunt silicoanele. La atelierul de croitorie făceau niște sutiene pe care le umpleau cu burete. Am şi acum sutiene de acelea. De un an, doi nu am mai făcut travesti, pentru că presupune un anumit efort. E tentant, dar îl fac alţi colegi din teatru acum”, a încheiat Alexandru Arșinel.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel