Alexandra, una dintre dansatoarele Loredanei, în comă la spital

alexandra
alexandra

Membrii trupei de dansatori ai Loredanei, trăiesc o dramă.  Alexandra Olteanu, o membră a trupei, în vârstă de 16 ani, a intrat în comă după ce, spun părinții, ar fi fost plimbată timp de 12 ore fără ca medicii să-i pună un diagnostic corect.

Una dintre cele mai bune dansatoare ale Loredanei, Alexandra, se află în comă. Drama Alexandrei a pornit în urmă cu o săptămână, atunci când aceasta s-a prezentat la Camera de Gardă a Spitalului Matei Balș din Capitală.

“A fost purtată timp de 12 ore de la medic la medic, nimeni nu a știut să-i pună un diagnostic, deși noi, părinții, bănuiam cu două zile înainte să intre în comă că asta ar putea fi o meningită. Cu o zi înainte să intre în comă, m-am dus cu ea la spital, pentru că se simțea rău, iar de la Camera de Gardă ne-au trimis acasă, că este otită", a declarat mama Alexandrei pentru cancan.ro.

"Am rugat-o să-i facă fetei un RMN, iar doctorița mi-a răspuns că nu sunt fonduri. A doua zi, copilul a ajuns din nou în spital, cu Ambulanța, deoarece starea se agravase. După 12 ore i-au făcut puncție și au putut să-i pună un diagnostic, acela de meningoencefalită. Acesta este malpraxis!”, acuză mama tinerei dansatoare. Ciudat este că dintre hârtiile  cu rețete și analizele  Alexandrei  a dispărut hârtia cu numele doctoriței de gardă care a trimis-o acasă, deși ea avea simptomele unei afecțiuni cronice.

La o săptămână de la acest caz, medicii sunt în continuare rezervați, iar părinții Alexandrei sunt dispuși să meargă până la capăt să demonstreze că este vorba de un caz de malpraxis.
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Ponta, culise din discuții cu Nuland și Juncker: ce i-a cerut diplomatul SUA, când a aflat de numirea Corinei Crețu

Iordachescu Ionut / 31 oct, 13:08

POLITICĂ

Premierul Victor Ponta spune că a stabilit care va fi prioritatea pe plan extern a României dacă va ajunge președinte: întărirea rolului regional. Șeful Guvernului crede că Bucureștiul are șansa de a-și consolida parteneriatul strategic cu Washingtonul, pe care președintele Băsescu "l-a confiscat". Despre relațiile din zona Uniunii Europene, Ponta a dezvăluit că a găsit un sprijin semnificativ în noul șef al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care i-a mărturisit cu cinci zile înainte de anunțul oficial că social-democrata Corina Crețu va fi numită comisar european pentru Politică Regională.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet