Alexandra, una dintre dansatoarele Loredanei, în comă la spital

Membrii trupei de dansatori ai Loredanei, trăiesc o dramă.  Alexandra Olteanu, o membră a trupei, în vârstă de 16 ani, a intrat în comă după ce, spun părinții, ar fi fost plimbată timp de 12 ore fără ca medicii să-i pună un diagnostic corect.

Una dintre cele mai bune dansatoare ale Loredanei, Alexandra, se află în comă. Drama Alexandrei a pornit în urmă cu o săptămână, atunci când aceasta s-a prezentat la Camera de Gardă a Spitalului Matei Balș din Capitală.

“A fost purtată timp de 12 ore de la medic la medic, nimeni nu a știut să-i pună un diagnostic, deși noi, părinții, bănuiam cu două zile înainte să intre în comă că asta ar putea fi o meningită. Cu o zi înainte să intre în comă, m-am dus cu ea la spital, pentru că se simțea rău, iar de la Camera de Gardă ne-au trimis acasă, că este otită", a declarat mama Alexandrei pentru cancan.ro.

"Am rugat-o să-i facă fetei un RMN, iar doctorița mi-a răspuns că nu sunt fonduri. A doua zi, copilul a ajuns din nou în spital, cu Ambulanța, deoarece starea se agravase. După 12 ore i-au făcut puncție și au putut să-i pună un diagnostic, acela de meningoencefalită. Acesta este malpraxis!”, acuză mama tinerei dansatoare. Ciudat este că dintre hârtiile  cu rețete și analizele  Alexandrei  a dispărut hârtia cu numele doctoriței de gardă care a trimis-o acasă, deși ea avea simptomele unei afecțiuni cronice.

La o săptămână de la acest caz, medicii sunt în continuare rezervați, iar părinții Alexandrei sunt dispuși să meargă până la capăt să demonstreze că este vorba de un caz de malpraxis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel