Alexandra Becali, medie de invidiat la Bacalaureat. Ce spune Gigi Becali

Alexandra Becali a reușit o medie de invidiat la examenul de Bacalaureat, fapt ce l-a făcut pe Gigi Becali să afirme că fetele lui trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți copii.

Alexandra Becali a terminat Bacalaureatul cu media 9,43. Absolventă a Colegiului IL Caragiale, secția Filologie, Alexandra a fost notată cu 9,15 la Limba Română, la Istorie a luat 10,00, iar la Geografie a luat 9,15.

"Este o notă foarte bună cu care mă mândresc. Fetele mele trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți copii, pentru că dacă eu vorbesc despre moralitate, de familie, despre credință și despre educație, atunci trebuie să demonstrez eu întâi că în familia mea esxistă acest lucru, educație și credință", a declarat Gigi Becali când a aflat nota fiicei sale. 

Citește și: Alexandra Ceaușescu, nepoata lui Nicolae Ceaușescu, a luat BAC-ul la liceul unde bunicul ei a primit diploma fără examen

"Eu nu am avu emoții, pentru că le cunosc pe fetele mele, le știu. Ea a avut mari emoții, învăța chiar și noaptea. La mine mai mult mama lor se ocupă de fete și de școala lor. Eu  le cer doar atât: duminica la Sfânta biserică la liturghie, pentru că după aceea Hristos le păzește, Hristos le dă minte bună, Hristos le liniștește, Hristos le învață ce să citească, unde să citească să ia 9,43", a mai spus Gigi Becali.

Despre vreo răsplată pentru fiica sa, Gigi Becali a spus că "au de toate, nu cred că mai au nevoie de nimic. Avem nevoie   numai de sănătate și de mântuire. Iar mai mult decât au nici nu mai au nevoie, pentru că mai bine ne rugăm pentru ceilalți copii ca să dea Dumnezeu bine în țara asta, să aibă și ceilalți copii", a declarat Gigi Becali la RTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel