Alex Velea o dă în judecată pe Antonia după nașterea copilului

Cântăreața Antonia se află în proces de divorț cu fostul partener de viață, este însărcinată și, mai nou, după nașterea copilului, va fi dată în judecată de Alex Velea.

Antonia și Alex Velea așteaptă cu nerăbadare venirea pe lume a copilului lor. Cu toate că este un eveniment extrem de fericit pentru orice cuplu, cei doi mai au de trecut un hop până când pot forma o adevărată familie. Pentru ca totul să fie în regulă și bebelușul să fie trecut în acte pe numele lui, Alex Velea este nevoit să o acționeze în judecată pe Antonia, scrie Cancan.

Trebuie să facă testul ADN

Aflată în plin proces de divorț, dar și pentru custodia fiicei sale, Antonia se vede nevoită să facă imposibilul pentru a putea naște cel de-al doilea copil în situații optime. Mai bine zis, cântăreața se vede nevoită să divorțeze cât mai curând, tocmai pentru ca bebelușul să nu treacă automat pe numele lui Vincenzo Castellano, după cum este legea în România. În cazul în care acest aspect nu va fi posibil, Alex Velea va fi nevoit să facă un test ADN prin care să își demonstreze paternitatea și apoi să o acționeze în judecată pe Antonia, acestea fiind procedurile standard.

Citește și: Antonia, ce o atrage la Alex Velea

În situația de față, Velea nu poate decât să recunoască copilul la maternitate, însă să aștepte decizia judecătorilor pentru ca pe certificatul de naștere al copilului să se regăsească numele lui.

"Alex Velea poate să recunoască copilul fară nicio problemă. Chiar dacă Antonia este în plin proces de divorț, acest lucru nu îl impiedică pe Velea să meargă la maternitate și să recunoască copilul. În cazul în care nu se va pronunța divorțul până cand bebelusul va veni pe lume, atunci Alex Velea se vede nevoit să acționeze în judecată pentru prezumția de tată biologic. Până când nu se va face proba de ADN și se va dovedi că Velea este tatăl biologic, nu va fi trecut în certificatul de naștere. Dacă mama nu este divorțată, în certificat va fi trecut actualul ei partener", a explicat avocatul Oana Rusu pentru Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel