ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Victor Ponta, strategii de președinte. Când va numi noul premier

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta are încredere că va fi următorul președinte al României. Premierul a stabilit și primii pași după alegerile prezidențiale 2014. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Întrebat dacă va rămâne în funcția de prim-ministru, dacă va câștiga alegerile prezidențiale 2014 până când preia mandatul de președinte al țării, Victor Ponta a răspuns: "Probabil că da, pentru că n-aș vrea să intrăm într-o situație cu totul și cu totul absurdă. Dacă demisionez înainte, Traian Băsescu este cel care numește prim-ministrul. (...) Trebuie să ne facem iar de râs? Întrederea mea în domnul Traian Băsescu este zero, așa încât ar fi un risc pe care nu pot să mi-l asum". 

Noul premier, discutat în 4 noiembrie. Numele, publice

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Premierul a adăugat că "luni sau marți, vom avea o întâlnire în coaliția de guvernare, probabil că în 4 noiembrie, avem o ședință oficială a coaliției de guvernare, aici intrând și PLR al domnului Tăriceanu, Grupul Minorităților Naționale, care, de asemenea, susține coaliția de guvernare. Vom discuta despre cooptarea PLR în Guvern și despre variantele de prim-ministru. (...) Ceea ce vă pot garanta este că în discuția cu colegii mei, mă duc cu unul sau mai multe nume de posibili șefi ai Guvernului, după 16 noiembrie. Or să fie și publice acele nume, nu le ținem secrete. Călin Popescu Tăriceanu și George Maior categoric se califică, dar nu doar ei. Categoric se califică pentru funcția de prim-ministru". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel