ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Traian Băsescu o susține pe Elena Udrea

"O susțineți pe Elena Udrea în cursa pentru alegerile prezidențiale 2014?", este prima întrebare la care a răspuns, miercuri seară, președintele Traian Băsescu. 

Președintele Traian Băsescu, prezent în platoul emisiunii de la B1 TV, "Bună seara, România!", a fost întrebat dacă o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale 2014, răspunzând: "Cred că ați venit într-o întrebare minoră. Eu am fost un susținător fără rezerve al PMP. Nici la alegerile pentru PE nu m-am dat în lături de la niciun  fel de susținere. Categoric, susțin candidatul la funcția de președinte al României al acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am susținut până când a anunțat că este candidat independent. Astăzi este Elena Udrea, pe care o susțin. Eu am semnat pentru Cristian Diaconescu atât timp cât a fost propunerea de candidat al PMP. Eu nu pot să mă dezic de PMP să zic că de azi susțin un candidat independent. Ar fi caraghios. Pe de-o parte. Pe de altă parte, ar trebui să vedem ce l-a determinat pe Cristian Diaconescu să fie candidat independent. Dacă s-ar fi dus la Colegiul Director de ieri ar fi avut o dezbatere corectă. Cred că a avut o problemă de conștiință. A fost întrebat dacă a fost în 322. El a spus că nu, așa și-a amintit. Pe site apărea că a fost la vot. Era esențial să se ducă la CEX să explice de ce a spus că a fost în deplasare. Mărturisesc că uitasem de suspendarea din 2007, mă gândeam la cea din 2012". 

Președintele a spus despre Elena Udrea că "e un om hotărât și are o rezistență incredibilă, și fizică, de a umbla prin țară, și la atacuri". 

"Eu sper să ia un procent mai bun candidatul PMP decât a luat la alegerile precedente", a precizat președintele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel