Alegeri SUA: Ce va face Trump dacă va ajunge președinte

Donald Trump a anunțat că dacă va ajunge președintele SUA va dori să renegocieze toate tratatele comerciale internaționale importante. Candidatul republican ar fi dispus să renunțe la Parteneriatul Trans-Pacific-TPP.

Trump ar fi dispus să renegocieze Acordul Nord-American de Liber-Schimb (NAFTA) cu Mexicul și Canada și este hotărât să renunțe la Parteneriatul Trans-Pacific (TPP). Bineînțeles, totul este un scenariu propus de el, dacă va reuși să o învingă pe Hillary Clinton. 

"Ne aflăm la o răscruce specială. Vom repeta greșelile trecutului sau alegem să credem că încă ne așteaptă un mare viitor, același lucru fiind valabil și în ceea ce privește măreața noastră țară?", a declarat Trump, explicând ce dorește să facă în primele 100 de zile de mandat, în cazul în care va fi ales președinte.

Potrivit Reuters, Trump a spus de asemenea că va sista contribuțiile SUA către programele de mediu ale ONU. El nu a uitat nici de femeile care l-au acuzat de hărțuire sexuală și a spus că le va da în judecată după terminarea alegerilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel