Alegeri SUA 2016: Michelle Obama și Hillary Clinton, împotriva lui Trump

Michelle Obama si Hillary Clinton
Michelle Obama si Hillary Clinton

Michelle Obama s-a afișat cu Hillary Clinton cu scopul de a proiecta o imagine de unitate a taberei democrate cu 12 zile înaintea scrutinului prezidențial din SUA, noteză Agerpres.

Cele două Prime doamne, actuala și fosta, s-au îmbrățișat călduros la tribuna unui miting la Winston-Salem, în Carolina de Nord, în sud-estul SUA. La această reuniune au participat circa 11.000 de persoane, însuflețite de prezența dnei Obama.

'Serios, există oare vreo persoană care să fie mai mult sursă de inspirație decât Michelle Obama ?', a întrebat retoric Hillary Clinton, cerând auditoriului să o voteze în 8 noiembrie sau, dacă este posibil, în mod anticipat.

Mai populară în SUA decât soțul ei Barack, Prima doamnă a luat apoi cuvântul pentru a aduce laude fostei șefe a diplomației americane, căreia i-a elogiat experiența "superioară celei a oricărui candidat al nostru (...), mai mult decât Barack, mai mult decât Bill'.

"Pentru cazul în care oamenii s-ar întreba, da, Hillary este prietena mea !', a lansat Michelle Obama, care în ultimele săptămâni i-a surprins pe observatorii politici prin implicarea sa în mod voluntar în susținerea lui Hillary Clinton în cursa ei prezidențială.

'Rata de participare va face diferența', a insistat soția președintelui Barack Obama, invitându-i pe alegători 'să-și suflece mânecile' și să-și facă datoria de cetățeni pentru a-i bara calea lui Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel