ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta, mesaj pe Facebook în ultima zi de campanie electorală: Viața mea...

Premierul Victor Ponta a postat pe contul său de socializare, în ultima zi a acestei campanii electorale, un mesaj adresat votanților în care precizează că viața sa din ultimele două decenii a fost dedicată României și promite că nu va fi un "continuator al lui Băsescu".

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, le cere românilor să vină duminică la vot și să-și aleagă un model nou de președinte.

"Dragi prieteni, suntem intr-un moment extrem de important. Au trecut 25 de ani si am suportat multe, prea multe. In ultimii 10 ani am fost condamnati la dezbinare si ura. Nu putem merge mai departe decat daca suntem uniti, daca vom invata din nou sa credem in valori adevarate, in lideri care sa ii sprijine pe toti romanii deopotriva", a scris, vineri seară, pe Facebook, premierul Victor Ponta. 

Ponta, despre propria experiență: Cât pentru 10 vieți

În plus, liderul PSD solicită încrederea electoratului, argumentând că este experimentat: "Am doar 42 de ani, insa experienta cat pentru 10 vieti; viata mea din ultimii aproape 20 de ani a fost in slujba acestei tari. Am parcurs toate etapele impreuna cu voi, mandru ca sunt roman si increzator in valorile autentice ale tarii noastre. Am reusit, impreuna cu voi, si va multumesc pentru asta, sa facem o schimbare importanta in urma cu 2 ani si jumatate. Mai ramane un pas. De aceea am mare nevoie de sprijinul vostru, al fiecaruia dintre voi!".

Reafirmând că își dorește pace "în Romania, iar Președintele și Guvernul să lucreze împreună pentru un proiect care să aducă bunăstare pentru toți românii", Victor Ponta promite că va fi un președinte "total diferit de Traian Băsescu".

"Prea mult timp ne-am impartit intre mai multe Romanii - a celor bogati si a celor saraci, a celor de la oras si a celor de la sate, a celor batrani si a celor tineri, a celor de peste si de dincoace de Carpati. Nu suntem mai multe Romanii!

Suntem o singura Romanie si putem creste doar daca suntem uniti, daca ne ajutam unii pe ceilalti, daca politicienii ii reprezinta si pe cei care nu ii sustin. Vreau sa fiu un presedinte total diferit de Traian Basescu. Avem nevoie de un alt model de presedinte, nu de un continuator al lui Basescu, cu ideile lui Basescu si cu oamenii lui Basescu.

Veniti la vot pe 2 noiembrie si votati cu gandul la viitorul pe care vi-l doriti intr-o Romanie Puternica!", își încheie postarea pe Facebook, premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel