ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE: Victor Ponta, apel către electorat cu o zi înainte de alegeri

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, a lansat un apel către electorat, sâmbătă, cu o zi înainte de turul 2 al alegerilor.

Citește și: Exclusiv! Sondaj bombă înainte de alegeri: Ponta vs Iohannis

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta le-a mulțumit celor aproape 700.000 de prieteni pentru sprijinul acordat în campania electorală și i-a îndemnat să meargă la vot, alături de prieteni sau membri ai familiei.

"Dragii mei, va multumesc pentru implicarea voastra, pentru modul in care v-ati facut auziti in aceasta campanie, dar si pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat aici, pe Facebook, dar si acolo, in offline, pe fiecare strada, in fiecare cartier, localitate si judet din Romania!

Acum este nevoie ca fiecare dintre voi sa mearga maine la vot si sa isi aleaga presedintele. Iesiti la vot si amintiti-va de toate relele si umilintele prin care ati trecut in ultimii 10 ani. Acei ani NU trebuie sa se mai repete pentru niciun cetatean roman! Iesiti la vot si tineti cont ca Romania are astazi sansa istorica de a merge inainte, pe un drum bun, serios si prosper.

Fiecare vot conteaza! Asigurati-va ca ii aveti alaturi pe prietenii vostri, pe membrii familiei: dati-le telefon, contactati-i pe Facebook si mergeti impreuna sa votati pentru o Romanie unita, pentru o Romanie puternica.

Doar prin votul nostru cat mai numeros vom produce schimbarea si dreptatea pana la capat! Asigurati-va ca victoria de maine va fi a noastra, a tuturor! Haideti cu totii la vot!", a transmis Victor Ponta pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Sondaj printre parlamentari: predicții pentru Ponta și Iohannis în turul 2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel