ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. MIREL PALADA: Să-i crească ficatul lui Băsescu, dar diaspora este ...

Consilierul guvernamental Mirel Palada a publicat un text în care încearcă să desființeze "propaganda lui Băsescu, a lui Adrian Sîrbu și a celor de la Hotnews", cu privire la votul din diaspora.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirel Palada atrage atenția asupra faptului că în străinătate sunt de 63 de ori mai puține secții de vot decât în România, adică doar 1,6% din numărul total.

Citește și: Românii din Diaspora au ieșit la vot. Cozi la secțiile de votare

Iată mesajul consilierului guvernamental:

"Tuturor prietenilor mei virtuali cu naturelul simțitor, care se cacă pe ei de frică punînd botul la propaganda lui Băsescu, a lui Adrian Sîrbu și a celor de la Hotnews. Vai, să fugim! Sînt cozi în străinătate! Vai, ne mănîncă! Vai, maică, apocalipsa! Ce ne facem, fetelor?

Hai să vă explic.

În străinătate sînt 294 secții de votare. Hai să zicem 300, să fie rotund. În țară sînt 18,553. Hai să zicem 18 mii, să fie rotund. Adică de aproximativ 60 de ori mai multe. De 63 de ori, ca să fim exacți.

În România vor veni la vot aproximativ 10 milioane votanți. În străinătate, aproximativ 250 mii. Hai să zicem 300 de mii, să-i mai crească un pic ficatul de plăcere lui Băsescu și camarilei sale. Adică de cel puțin 33 de ori mai mulți. Eu zic chiar de 40 de ori mai mulți, căci nu va fi prezență la vot în respectivele secții mai mare de 250 mii votanți.

Deci vă rog eu, stimați pufoși care citiți toate căcaturile pe Internet și credeți în ele mai ceva ca în Maica Precistă. Luați cu alcool, că relaxează sinapsele. Nu mai plecați după fentă. Nu vă mai luați după Hotnews, după Lucian Mîndruță sau pe cine mai aveți voi idol de formator de opinie pe-acolo prin tabăra cripto-iohannistă.

Aduceți-vă aminte că într-o viață anterioară ați făcut chiar și esoterica materie numită aritmetică în școala primară. Și aduceți-vă aminte că 18 mii de secții de votare în țară e de 60 de ori mai mare decît 300 de secții de votare în străinătate. Adică 98.4% secții de votare în țară, comparabil cu doar 1.6% secții de votare în străinătate. DOAR 1.6%, pufoșilor.

Deci ascultați la moșul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuța de dinți în mînă, tot degeaba. Sînt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, cînd voi citiți aceste rînduri ale nemernicului guvernamental, intră în secțiile de votare să dea cu ștampila să scăpăm de Băsescu și de minionul său, Iohannis.

Acum. Chiar acum. În țară.

Relax. Luați cu alcool. Marș la vot să vă treacă emoțiile.

Pufoșilor..."

Vezi și: Exit-poll, la ora 9:00: Ponta îl spulberă pe Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel