ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis, atac fără precedent la Victor Ponta: "Nu a fost suficient de bărbat să ..."

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a lansat un atac fără precedent la adresa contracandidatului său, Victor Ponta, pe care îl acuză că "nu a fost suficient de bărbat" să-i spună direct lucrurile pe care le avea de spus.

Klaus Iohannis a vorbit, joi, despre posibilitatea unei dezbateri electorale în turul 2 al prezidențialelor, prilej cu care a lansat un nou atac la adresa principalului să contracandidat, Victor Ponta.

"Nu știu dacă va fi așa ceva (o dezbatere în turul doi — n.r.). Până acum domnul Ponta nu a fost suficient de bărbat să-mi spună direct lucrurile pe care le avea de spus, s-a ascuns după vorbitoare și televiziuni de casă. Dacă va avea curajul să vină la o confruntare, cu mare plăcere.

După părerea mea, dacă vor exista dezbateri în turul doi, pentru a nu fi bănuite de organizare părtinitoare, ele trebuie obligatoriu organizate de entități care sunt clar independente de candidații politici. Atunci când echipa mea verifică și are toată garanția că va fi o dezbatere obiectivă, într-un cadru obiectiv, o să merg oriunde. Echipa mea este foarte performantă și va ști să evalueze situația", a răspuns Klaus Iohannis, întrebat dacă va participa la o dezbatere electorală în turul 2 al alegerilor, propusă de Victor Ponta.

Vezi și: La ce televiziune A DECIS Iohannis să apară înainte de primul tur al...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel