ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Diferența dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Negrescu, europarlamentar PSD, crede în șansa lui Victor Ponta de a ajunge președintele României, el spunând, referindu-se la Klaus Iohannis, că e o diferență enormă între "un ales local și un lider național".

"Eu cred, într-adevăr, în șansa lui Victor Ponta de a ajunge președintele României. Este un om politic care a demonstrat în ultimii ani că poate face politică într-o altfel de manieră, că este un politician european", a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, la Alba Iulia, Victor Negrescu, citat de Agerpres.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, europarlamentarul a opinat că este o diferență enormă între un ales local și un lider național.

"Este important ca cineva, înainte de a pretinde de a fi președintele României, să-și asume și atribuții și responsabilități la nivel național, care presupun un efort mai mare, un nivel de decizie mai mare și o putere de a reprezenta întreaga Românie, nu anumite categorii de populație, nu anumite zone. Cred că premierul Victor Ponta, prin prezența sa destul de deasă în teritoriu, a demonstrat acest lucru. Asta ne dorim, un lider care să aibă deja experiență politică la nivel național și european", a declarat Victor Negrescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cel mai tânăr europarlamentar român crede că pentru Iohannis "ar fi fost foarte bine (...) să fi fost înainte ministru sau să ocupe o altă demnitate la nivel național înainte de a pretinde să fie președintele României".

VALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Negrescu a inaugurat miercuri biroul său de europarlamentar de la Alba Iulia. El a promis cu acest prilej că va susține audiențe la Alba Iulia cel puțin o dată la două luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel