ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, CLASAMENT CANDIDAȚI PE FACEBOOK: Victor Ponta conduce topul LIKE-urilor. Urmează Klaus Iohannis și Elena Udrea. Vadim Tudor e pe patru

A rămas mai puțin de o lună până la alegerile prezidențiale 2014, iar candidații se află în plină campanie electorală. Cei 14 prezidențiabili fac tot posibilul pentru a obține cât mai multe voturi pe 2 noiembrie, în speranța că vor merge turul 2. Klaus Iohannis a reușit o performanță uriașă, prin care a depășit-o pe Elena Udrea și s-a apropiat de Victor Ponta, care rămâne însă liderul clasamentului celor mai apreciați prezidențiabili pe Facebook.

Dacă în urmă luna iulie Victor Ponta își spulbera contracandidații, iar Elena Udrea îl seconda la mare distanță de locul 3, lucrurile s-au schimbat până la campania electorală.

Iată cum arăta la jumătatea lunii iulie un clasament al like-urilor pe Facebook pe care le aveau posibilii - la acea dată -  candidați la alegerile prezidențiale 2014:

Victor Ponta - 423.863 de like-uri

Elena Udrea - 187.147

Corneliu Vadim Tudor - 75.227

Călin Popescu Tăriceanu - 13.224

Klaus Iohannis - 10.788

Vezi și: Exclusiv: Ponta își spulberă adversarii. Urmează Udrea, Oprescu și Antonescu

Între timp au avut loc modificări, cea mai importantă vizându-l pe Klaus Iohannis. Prezidențiabilul ACL a adunat, în mai puțin de trei luni, aproape 216.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare. Primarul Sibiului își spulberă adversarii în ceea ce privește creșterea numărului de like-uri, adunând în acest interval de timp mai multe aprecieri decât restul contracandidaților la un loc.

Iată cum arată acum clasamentul celor mai apreciați prezidențiabili pe Facebook:

Victor Ponta - 537.918 like-uri

Klaus Iohannis - 226.859

Elena Udrea - 225.242

Corneliu Vadim Tudor - 77.951

Monica Macovei - 66.945

Călin Popescu Tăriceanu - 15.077

Dan Diaconescu - 4.457 pe pagina pe care postază informații din campanie. Mai are două pagini care adună aproximativ 60.000 de like-uri, dar pe care nu este activ în această perioadă.

William Brânză - 4.052

Citește și: Sondaj: Votanții PNL îl vor pe Antonescu în locul lui Iohannis, dacă ...


La coada clasamentului se află Teodor Meleșcanu, candidatul independent care a demisionat din fruntea SIE pentru a se înscrie în cursa pentru Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel