Alegeri PNL. Cristian Bușoi: Trebuie să facem o schimbare

Partidul Naţional Liberal (PNL) trebuie să îşi stabilească obiectivul pe termen mediu de a obţine un scor de 40%, a declarat, vineri seară, la Botoşani, candidatul la preşedinţia PNL, Cristian Buşoi. 

'Potenţialul nostru este mult mai mare decât scorul de 20%, potenţialul unui partid de centru dreapta puternic este aproape de 40% şi cred că aceasta este ţinta pe care trebuie să şi-o pună PNL ca şi obiectiv pe termen mediu', a afirmat Buşoi. 

Acesta a subliniat că, pentru a ajunge la 40%, PNL are nevoie să devină un partid 'mai consistent, cu mai multă substanţă, cu mai multă seriozitate'. 

'Pentru a readuce alături de partid pe acei români care au avut încredere, dar care între timp nu au mai fost atât de convinşi, trebuie să facem o schimbare. Cea mai importantă schimbare este aceea de a construi un profil de partid cât mai consistent, cu mai multă substanţă, cu mai multă seriozitate, care se concentrează pe subiectele care sunt cele mai relevante pentru cetăţenii României şi care răspund exigenţelor şi aşteptărilor celor care se pot îndrepta către un partid de centru dreapta', a adăugat Buşoi. 

Candidatul la preşedinţia PNL este de părere că PNL trebuie 'să mute accentul comunicării publice pe economie, pe subiectele care ţin de guvernare, care ţin de salarii, de pensii, de investiţii, de crearea de locuri de muncă bine plătite'. 

'PNL trebuie să devină partenerul mediului de afaceri românesc şi mai ales al întreprinzătorilor mici şi mijlocii, al oamenilor dinamici, al oamenilor care vor o viaţă mai bună în România, nu aşteaptă de la stat sau de la bugetul public neapărat un sprijin, ci vor ca politicienii să le creeze un cadru pentru a deveni prosperi prin propriile forţe. Şi acest lucru îl putem face făcând o schimbare de mesaj, făcând o schimbare de comportament, făcând o schimbare de raportare faţă de cetăţean şi sigur aducând în fruntea PNL o echipă care să aibă un echilibru, dar care pe lângă cei care au dovedit că au experienţă şi bune expertize în politică să vină şi foarte mulţi tineri şi acesta este şi unul dintre obiectivele candidaturii', a mai spus Cristian Buşoi. 

Buşoi a prezentat, vineri, în faţa Colegiului Director al PNL Botoşani, moţiunea proprie la alegerile interne din partid. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel