Urmărește emisiunea live


Alegeri parlamentare. Cursuri suspendate pentru elevi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (IȘMB) a anunțat suspendarea cursurilor de vineri și luni pentru elevii din Capitală. Unele unităţi de învăţământ din Capitală vor fi închise pentru amenajarea secţiilor de vot pentru alegerile parlamentare.

Potrivit acestuia, din cele 420 de unităţi de învăţământ din Bucureşti, 119 nu îşi vor suspenda cursurile în cele două zile.

"IŞMB a cerut o situaţie de la şcolile în care sunt amenajate secţii de votare şi în Consiliul de administraţie s-a decis ca fiecare unitate de învăţământ, în funcţie de problemele specifice şi de numărul secţiilor de votare, să îşi realizeze programul de cursuri. Pot să vă spun că, din aproximativ 420 de unităţi de învăţământ, în 119 unităţi de învăţământ nu se suspendă cursurile deloc - nici vineri şi nici luni. (...) Este vorba despre necesitatea de amenajare a secţiilor votare şi luni dimineaţă pentru rezolvarea problemelor legate de dezafectarea acestora şi realizarea igienizării şi amenajarea sălilor de clasă. (...) Din 420, rămân 301 unităţi unde cursurile se vor suspenda. Din acestea 301, în jumătate se suspendă cursurile vineri şi jumătate luni", a explicat inspectorul pentru Agerpres.

El a precizat că programul de recuperare se va face de către fiecare unitate de învăţământ în funcţie de specificul şi numărul orelor, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel