ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Teleorman: Alde a depus lista cu candidații

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Filiala judeţeană a ALDE a depus listele cu candidaţii la alegerile parlamentare la BEJ, miza formaţiunii în urma scrutinului electoral din decembrie fiind de doua mandate, unul de deputat şi unul de senator.

"Target-ul nostru este un deputat şi un senator şi suntem încrezători în acest rezultat. Toţi colegii mei care candidează pentru alegerile parlamentare sunt teleormăneni", a declarat, pentru Agerpres, preşedintele ALDE Teleorman, Ică Calotă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Calotă a menţionat că este important ca toţi candidaţii ALDE să fie din Teleorman, făcând comparaţie cu PNL, pe ale cărui liste se regăseşte consilierul personal al primului-ministru, Mara Calista, care a demisionat din Guvern pentru a ocupa primul loc pe listele PNL pentru Camera Deputaţilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Remarca preşedintelui ALDE vine după ce, marţi, candidaţii PNL au făcut o scurtă analiză între candidaţii liberali şi cei ai ALDE, afirmând că cei din urmă nu se compară cu liberalii.

"Dacă încep atacurile din a doua zi de când depunem candidaturile vă imaginaţi ce o să fie în această campanie. Suntem un partid echilibrat" , a mai spus Calotă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele ALDE Teleorman deschide lista candidaţilor la Camera Deputaţilor, în timp ce Samuel Calotă, nou membru în partid, deschide lista candidaţilor pentru Senat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel