Alegeri Parlamentare 2016: PSD Covasna vrea să învingă în fieful UDMR

miting covasna
miting covasna

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama a afirmat că social-democraţii doresc să fie votaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie şi de membri ai comunităţii maghiare, pentru că formaţiunea politică pe care o reprezintă vrea ''bunăstare pentru toată lumea''. 

Noi ne luptăm pentru electoratul românesc şi comunitatea românească şi sperăm că membrii acesteia vor şti să discearnă cine are capacitatea să facă ceva pentru interesele ei. (...) Dorim să fim votaţi şi de comunitatea maghiară, pentru că noi dorim bunăstare pentru toată lumea, bineînţeles nu doar pentru români, vrem o bună convieţuire şi pace socială (...), dar experienţa ne spune că maghiarii votează cu formaţiunile maghiare, a declarat Horia Grama, într-o conferinţă de presă. 

El a susţinut că spre deosebire de partea maghiară, unde UDMR nu are concurenţă, în partea românească există un aflux de partide care şi-au depus liste cu candidaţi fără şanse de câştig, care vor disipa voturile şi aşa puţine ale românilor din judeţ. 

LISTELE PSD Covasna

Primele locuri pe listele PSD Covasna pentru parlamentare sunt ocupate de actualul deputat Horia Grama, respectiv de interpreta de muzică populară Ionela Prodan Tănase. 

Liderul PSD Covasna a spus că Ionela Prodan, care a fost propusă pe lista pentru Senat de către conducerea centrală a partidului, este o persoană cu notorietate, are o prodigioasă carieră profesională şi poate sprijini cultura românească şi biserica ortodoxă din judeţul Covasna. 

Pe lista PSD Covasna pentru Senat se mai regăsesc profesoara Florentina Teacă, primarul comunei Barcani Gheorghe Marin şi juristul Vasile Neagovici, liderul Sindicatului Sanitas Covasna, iar pentru Camera Deputaţilor, inginerul Cătălin Morar, dr. Nicoale Enea, profesoara Rodica Pârvan, economist Gabriela Mike şi primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu. 

Zece formaţiuni politice şi-au depus liste cu candidaţi în judeţul Covasna şi vor concura pentru patru mandate de deputat şi două de senator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel