ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PNL va analiza miercuri propunerea candidaturii Vioricăi Cherecheş la Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Coaliţia pentru Baia Mare, formată din PNŢCD, FDGR, PSRo şi foşti membri ai UNPR Baia Mare, a comunicat oficial, marţi seara, organizaţiei PNL Maramureş propunerea privind candidatura la Senat a Vioricăi Cherecheş, mama primarului Cătălin Cherecheş, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită. 

'Mâine (miercuri n.red.), vom analiza în cadrul BPJ (Biroul Permanent Judeţean n.red.) candidatura propusă de colegii care formează Coaliţia pentru Baia Mare', a declarat, pentru Agerpres, preşedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Propunerea de candidatură a Vioricăi Cherecheş, director al Spitalului de Boli Infecţioase din municipiul Baia Mare, vizează un loc eligibil la Senat pe lista PNL, loc care revine formaţiunilor din Coaliţie, potrivit protocolului încheiat cu organizaţia PNL pe 7 octombrie.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Deşi candidatura sa a fost infirmată în ultimele două săptămâni de liderii PNL Maramureş, Viorica Cherecheş a acceptat nominalizarea propusă de către reprezentanţii Coaliţiei pentru Baia Mare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fiul acesteia, Cătălin Cherecheş, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, se află în arest la domiciliu şi este trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, urma unui flagrant care a avut loc în biroul său din primărie, în luna aprilie a acestui an. Acesta a candidat la alegerile locale din iunie în timp ce era în arest preventiv, fiind ales cu un procent de peste 70%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel