ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Alina Gorghiu a fost confirmată pe listele PNL Timiș

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu va deschide lista pentru Senat a organizației județene PNL Timiș. Lista a fost definitivată în urma unei ședințe a Biroului Politic din județ. 

Biroul Politic Judeţean (BPJ) al organizaţiei PNL Timiş a votat, în şedinţa de vineri seara, ca preşedintele PNL, Alina Gorghiu, să deschidă lista pentru Senat la alegerile parlamentare din iarnă, relatează Agerpres.

Şedinţa BPJ a PNL Timiş a mai adus o modificare în ceea ce priveşte poziţia a treia de pe lista candidaţilor de la Camera Deputaţilor, astfel că în locul lui Balint Petrescu a fost nominalizat Pavel Popescu, un tânăr care a mobilizat medici din Norvegia să trateze arşii din tragedia Colectiv, anul trecut.

Listele votate vineri arată că pentru Camera Deputaţilor, pe primele patru locuri, considerate de liberali a fi eligibile, sunt ocupate de rectorul Universităţii de Vest Timişoara, Marilen Gabriel Pirtea, urmat de senatorul Ben Oni Ardelean, Pavel Popescu şi fostul subprefect Liliana Oneţ, iar la Senat pe primele două locuri se află Alina Gorghiu şi Mariana Nagy. Listele vor fi supuse luni votului final al Biroului Politic Naţional al PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel