EXCLUSIV  ALEGERI LOCALE 2016. SONDAJ: Pe cine votați primar al Bucureștiului?

În 5 iunie, bucureștenii își aleg primarul de sector și primarul general al Capitalei.

UPDATE: Potrivit proceselor verbale făcute publice  de către BEM, au fost declarați admiși următorii candidați: Cătălin-Ioan Berenghi (independent), Daniel-Constantin Barbu (ALDE), Adrian Severin (Partidul Dreptății Sociale), Robert Turcescu (PMP), Petrică Dima (Partidul Socialist Român), Niculae Neamțu (Partidul Republican din România), Mirel Mircea Amariței (Partidul PRODEMO), Iulia Gorea-Costin (PNȚCD), Nicușor Dan (Uniunea Salvați Bucureștiul), Cătălin Predoiu (PNL), Mihai-Bogdan Diaconu (PRU), Gabriela Firea (PSD-UNPR).

ALEGERI LOCALE 2016. CANDIDAȚI BUCUREȘTI. PSD o aruncă în cursa pentru Capitală pe Gabriela Vrânceanu-Firea. Ea a avut, încă de când s-a luat decizia social-democraților, o atitudine pașnică cu privire la contracandidați și, prin mesajele sale, a încercat să țintească și electoratul tânăr, din care fac parte cei mai mulți nehotărâți. 

ALEGERI LOCALE 2016. CANDIDAȚI BUCUREȘTI. PNL a jonglat cu candidații la Primăria Capitalei. L-a anunțat din timp pe Cristian Bușoi, a renunțat la el din motive politice și l-a propus pe Ludovic Orban până-n ziua în care a fost invitat la DNA. L-au aruncat în luptă liberă pe Marian Munteanu ca, într-un final, să-l propună bucureștenilor pe Cătălin Predoiu. 

ALEGERI LOCALE 2016. CANDIDAȚI BUCUREȘTI. O amenințare pentru cei doi, pe locul al treilea în sondaje este candidatul USB, Nicușor Dan, care, la fel ca Gabriela Firea, a avut o atitudine pașnică și mesaje de apreciere față de candidata PSD. 

ALEGERI LOCALE 2016. CANDIDAȚI BUCUREȘTI. Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu, singurii care ar fi putut să agite campania electorală pentru București au ales să nu candideze. PMP îl susține pe jurnalistul Robert Turcescu la Capitală, iar ALDE pe profesorul Daniel Barbu. PSRO, partidul lui Mircea Geoană, îl propune la capitală pe Dumitru Borţun. 

Votați în sondajul dcnews.ro pe cine susțineți la Primăria Capitalei, din candidații anunțați până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel