ALEGERI LOCALE 2016. O jurnalistă EVZ intră în cursa electorală la alegerile locale

evz
evz

ALEGERI LOCALE 2016. Organizaţia Judeţeană Braşov a Partidului Ecologist Român (PER) şi-a prezentat marţi candidatul la funcţia de primar al municipiului, pe jurnalista Mariana Sebeni-Comşa, în cadrul unui eveniment organizat la Statuia lupoaicei din faţa Primăriei.

'Pentru noi este un moment deosebit. Acum, la început de primăvară, vrem să dăm semnalul schimbării la primăria Braşov. Ne-am dorit să prezentăm un candidat cu şanse reale, cu notorietate, cu un trecut care garantează parcursul ulterior al său. Mariana Sebeni-Comşa este un om (...) cu un parcurs întemeiat, manager în mai multe proiecte, care a dovedit de-a lungul timpului că poate să-şi ducă la bun sfârşit sarcinile pe care şi le-a asumat. Din punctul nostru de vedere, al organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român, credem că este cea mai bună soluţie, un candidat redutabil iar braşovenii o să ia foarte în serios propunerea noastră' , a declarat preşedintele PER Braşov, Ionel Goidescu.

Mariana Sebeni-Comşa a declarat, la rândul ei, că a ales să-şi prezinte candidatura lângă Statuia lupoaicei pentru că doreşte ca braşovenii să se obişnuiască cu această imagine, a PER la Primăria Braşovului.

'Este o imagine cel puţin pentru următorii patru ani. Eu cunosc problemele acestui oraş pentru că trăiesc aici, am aceleaşi probleme ca braşovenii, plătesc aceleaşi facturi ca braşovenii, nu sunt picată din lună. Sunt foarte bine ancorată în realităţile acestui oraş. De aproape 30 de ani lucrez în presa locală, centrală şi internaţională, am lăudat acest oraş şi i-am criticat pe cei care nu şi-au făcut treaba. Niciodată nu i-am dezamăgit, niciodată nu i-am făcut de râs şi sunt convinsă că am şanse mari să câştig această poziţie de primar. Am în spate o echipă de profesionişti, am familia lângă mine şi sunt convinsă că braşovenii vor alege cu mintea şi nu se vor mai lăsa dezamăgiţi de promisiuni false şi de oameni care au avut ani de zile la dispoziţie să facă ceva, să schimbe ceva', a subliniat candidatul PER la funcţia de primar al Braşovului.

Mariana Sebeni-Comşa are 50 de ani, a fost timp de 14 ani corespondent la BBC World Service, corespondent TVR timp de nouă ani, iar şapte ani, corespondent Radio România Actualităţi.

În prezent, este corespondent local pentru cotidianul Evenimentul Zilei.

Preşedintele PER Braşov a precizat că formaţiunea politică va avea candidaţi la Primărie în mai mult de jumătate din cele 58 de localităţi ale judeţului, liste pentru consiliile locale în peste trei sferturi din localităţi şi o listă completă de candidaţi la Consiliul Judeţean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel