Urmărește emisiunea live


Alegeri 2016. USR Brașov a decis candidații pentru alegerile parlamentare

USR Brașov și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Alegerile pentru candidaţii la Parlament în cadrul filialei s-au desfăşurat sub forma unui concurs la care s-au putut înscrie atât membri ai partidului, cât şi simpatizanţi. 

Braşovenii Tudor Benga şi Allen Coliban sunt cei care deschid listele pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat la alegerile din 11 decembrie, se precizează într-un comunicat al filialei USR Brașov, transmite Agerpres. 

"Sunt onorat să conduc lista de candidaţi a USR la alegeri în judeţul Braşov şi realmente mândru de cum am fost ales să fac asta. Ne prezentăm în faţa electoratului braşovean cu determinarea de a face politică altfel şi mă bucur că, atât prin profilul candidaţilor noştri, cât şi prin transparenţa cu care ne-am derulat activitatea până acum dovedim exact asta. Vrem să redefinim relaţia parlamentar-cetăţean, să reprezentăm braşovenii în adevăratul sens al cuvântului şi am încredere că pe 11 decembrie începem curăţenia în Parlamentul României", a declarat Tudor Benga, citat de comunicatul citat.

Concurs pentru alegerea candidaților

Alegerile pentru candidaţii la Parlament în cadrul filialei USR Braşov s-au desfăşurat sub forma unui concurs la care s-au putut înscrie atât membri ai partidului, cât şi simpatizanţi, apoi şi-au susţinut candidatura printr-un discurs de cinci minute şi au răspuns întrebărilor din sală. Anterior concursului au prezentat un CV cu activitatea profesională. Decizia a fost luată în totalitate de cei 38 de membri ai filialei Braşov, prezenţi la alegeri, potrivit comunicatului.

"Aceste alegeri au fost un prim test de maturitate pentru un partid nou, clădit pe valori şi principii solide, precum integritate, transparenţă, competenţă. Am reuşit prin mecanisme pur democratice ("un om, un vot"), ceea ce partidele tradiţionale au ratat în toţi aceşti ani: să mobilizăm şi să propunem oameni noi, care şi-au probat competenţa şi expertiza în varii domenii şi care au decis să se implice acum în politică din convingerea că schimbarea în bine se poate construi doar pe contribuţia fiecăruia dintre noi", a punctat Allen Coliban, citat de comunicatul de presă.

Obiectivul USR Braşov pentru alegerile din 11 decembrie este de a trimite cel puţin doi deputaţi şi un senator care să-i reprezinte pe braşoveni în Parlament în următorii patru ani, se mai arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel