ALEGERI 2016. Un deputat s-a retras de pe lista PMP

Deputatul Constantin Moisii s-a retras de pe lista de candidați ai PMP Neamț pentru Camera Deputaților fiind nemulțumit de locul al treilea pe care zl ocupă. 

Parlamentarul susţine că discuţiile au fost ca el să ocupe poziţia secundă dar când au fost depuse listele, marţi după-amiază, pe locul al doilea a fost trecut fostul ministru al Turismului, Cristian Petrescu.

Din acest motiv, deputatul Constantin Moisii a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean, o declaraţie de renunţare la candidatură. Conducerea PMP Neamţ a decis ca toţi candidaţii de pe lista la Camera Deputaţilor să urce câte o poziţie iar pe ultimul loc a fost nominalizat viceprimarul municipiului Piatra Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

Deputatul Constantin Moisii este al doilea parlamentar care se retrage din cursa pentru alegerile parlamentare după deputatul Liviu Harbuz care a refuzat prima poziţie pe lista la Senat şi a demisionat din PMP Neamţ. Prima poziţie a listei pentru Camera Deputaţilor este ocupată de preşedintele filialei PMP Neamţ, Laurenţiu Dulamă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel