ALEGERI 2016. Surprize de proporții pe listele PNL. Scandal uriaș înainte de parlamentare

Biroul Politic Național al PNL se reunește astăzi. 

Președinta PNL a spus răspicat că ”Dacian Cioloş va fi propunerea pe care astăzi o voi face colegilor mei, care îşi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizată astăzi pentru că un Consiliu Naţional trebuie să formalizeze decizia din BPN”. Chiar în această dimineață a avut loc o întâlnire între Alina Gorghiu, Ilie Bolojan- secretar general al partidului, Gheorghe Falcă- șeful campaniei electorale a PNL și premierul Dacian Cioloș. Întâlnirea a durat o oră. 

Pe listele PNL, la Senat, medicul Leon Dănăilă deschide lista PNL de candidaţi în Bucureşti pentru alegerile parlamentare. Pe aceeași listă este și economistul Florin Cîţu.

Jurnalistul Radu Tudor scria că PNL a dat lovitura cu Leon Dănăilă pe listă. ”Nu sunt singurele surprize. Numele am să vi le dau după” a spus Alina Gorghiu înainte de a intra la BPN. 

[citeste si]

La Camera Deputaţilor, lista PNL este deschisă de Adriana Săftoiu, urmată de Eugen Nicolăescu, Florin Alexe, Ovidiu Raeţchi şi Cristina Trăilă. În partid e o agitație, din cauză că unele persoane, multe, nu se vor mai regăsi pe listele PNL. 60% din numele de pe lista PNL pentru alegerile parlamentare sunt noi, a spus Alina Gorghiu. 

Igaș, atac dur la Falcă

Traian Igaș nu a mai încăput pe listele PNL. În drum spre București, el a scris pe Facebook: ”Sunt în drum spre Bucureşti, unde la ora 13 voi fi prezet la BPN, şedinţă în care se va valida lista nostră pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Aşa cum am mai spus deja, nu voi contesta această listă dar nici nu voi vota deoarece cred că puteam avea o listă mai consistentă rezultată în urma discuţiilor, cu primarii şi viceprimarii noştri, nu doar în cercul restrâns al preşedintelui de filială! Obiectivul nostru trebuie să fie doi senatori şi patru deputaţi!! Am rezerve că vom reuşi acest obiectiv în conditiile în care respectul faţă de colegii "furnicuţe", cei care muncesc, lipseşte cu desăvârşire! Întâlnirile pe colegiile 6 şi 7 sunt formale, nu informale! Spiritul de colegialitate este pe cale dispariţie iar în unele momente parcă suntem în vremea lui Nea' Ceaşcă, doar el contează şi ceilalţi devin gloată, care nu contează deloc! Dar nu dejnădăzduiesc, sunt convins că vor veni vremuri şi mai bune! Doamne ajută! Vă multumesc tuturor celor care ați sunat, ați postat, public sau privat, aprecierile și gândurile dvs. Mi-aș fi dorit ca tot ceea ce mi-ați spus sau scris în privat să spuneți si public! Nu trebuie să vă fie teamă dragi primari, viceprimari, consilieri si simpatizanți!!!!! Învățați să folosiți dreptul la libera exprimare (unii dintre ai noștri au murit pentru acest drept)!!! Atâta timp cât veți merge pe calea bătătorită, încă din 2012, nu veți avea parte de nici o schimbare în atitudinea faţă de dvs, membri ai acestui partid, aleși ai comunităților aradene!”. 

Revenim cu amănunte de îndată ce le avem

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel