Alegeri 2016: PNL Constanţa şi-a desemnat candidaţii la parlamentare

Filiala PNL Constanţa şi-a desemnat duminică, prin vot secret, candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie, lista fiind alcătuită '100% din oameni noi', care nu au mai deţinut până acum vreun mandat de deputat sau senator. 

Comitetul Judeţean Executiv şi Biroul Politic Judeţean al filialei Constanţa a PNL au stabilit duminică, prin vot secret, componenţa listei de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie, notează Agerpres.

În ordinea voturilor obţinute, la Camera Deputaţilor pe cele patru locuri eligibile se regăsesc Bogdan Huţucă (fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice), Robert Boroianu (patronul fabricii de mezeluri Gepeto), Ana Marcu şi George Niculescu.

La Senat, pe cele două locuri considerate eligibile de către partid se află fostul rector al Academiei Navale 'Mircea cel Bătrân', contraamiralul de flotilă (rez.) Vergil Chiţac şi avocata Sorina Tuşa. În urma votului, preşedintele organizaţiei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a anunţat că filiala va derula campania electorală sub sloganul '100% oameni noi pentru Constanţa'.

Senatorul Puiu Haşotti a fost singurul parlamentar constănţean care a absentat de la şedinţa pentru desemnarea candidaţilor, el exprimându-şi astfel dezacordul faţă de iniţiativa liderului PNL Constanţa care a propus ca actualii parlamentari să nu mai candideze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel