Alegeri 2016: PNL a despus candidaturile. Viorica Cherecheş, optimistă

PNL Maramureş a depus duminică lista cu candidaturi pentru alegerile parlamentare, la BEJ, printre liderii liberali prezenţi aflându-se şi candidatul Viorica Cherecheş, mama primarului suspendat al municipiului Baia Mare, Cătălin Chercheş.

Candidat pe listele PNL Maramureş pentru un post de deputat, pe un loc eligibil, Viorica Cherecheş a susţinut că doreşte să ducă în Parlament problemele cu care se confruntă oamenii locului şi să găsească soluţii viabile pentru rezolvarea lor.

'Noi suntem un partid de oameni harnici care dedicându-ne oamenilor vom reuşi să ducem în Parlament toate problemele maramureşenilor', a spus Viorica Cherecheş, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, potrivit unui comunicat PNL Maramureş.

Pe listele de candidaţi ale PNL Maramureş pentru alegerile din 11 decembrie se află personalităţi ale judeţului, oameni care au un cuvânt de spus în diferitele medii socio-profesionale în care activează.

'Am reuşit să depunem la BEJ şi dosarul de candidaturi în aşa fel încât să demonstrăm că suntem primii şi la depunere, dar şi primii în data de 11 decembrie, când se vor număra voturile. În calitate de lider al PNL Maramureş vreau să vă asigur că prima mea grijă a fost să venim cu o garnitură nouă de parlamentari, oameni din mai multe medii socio-profesionale, oameni cu bună reputaţie şi serioşi şi neapărat viitori parlamentari care să fie dedicaţi oamenilor, a declarat liderul PNL Maramureş, Mircea Dolha, aflat pe pe un loc eligibil la Senat.

Echipa PNL Maramureş a fost însoţită la BEJ de reprezentanţii Coaliţiei pentru Baia Mare, partenerul politic al liberalilor maramureşeni format din PNŢCD, PSRO, FDGR şi membrii fostei organizaţii municipale a UNPR Baia Mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel