Alegeri 2016: PMP, liste candidați județul Vaslui

Organizaţia Judeţeană PMP Vaslui şi-a stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare din luna decembrie - un mandat de senator şi două de deputat.

Candidaţii partidului au declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în perioada următoare vor fi înfiinţate organizaţii în toate comunele judeţului, pentru ca formaţiunea să abordeze campania electorală cu seriozitate şi să ducă la îndeplinire obiectivul politic stabilit.

'Aşteptăm în partid oameni noi, dar şi oameni cu experienţă, care au confirmat până acum. Partidul nostru este deschis oricărei persoane care doreşte să facă ceva în acest judeţ. (...) Dorim ca viitoarea campanie să se desfăşoare în cadru legal, vom studia legea şi sperăm să nu greşim', a declarat secretarul general al PMP Vaslui, Florin Anicăi.

Șeful PMP Vaslui, avertisment: Aici nu e loc pentru duplicitari

Preşedintele PMP Vaslui, Corneliu Bichineţ, fost membru PNL, a afirmat că prin foarte multă muncă, partidul poate ajunge la performanţă şi eficienţă.

'Am preluat acum o lună organizaţia şi am găsit aici lucruri care nu erau normale. Le-am propus celor din fosta conducere să rămână, să construim ceva împreună, dar nu au dorit. Aici este loc pentru toată lumea, dar nu şi pentru duplicitari, pentru oameni care semnalizează stânga şi o iau la dreapta. Avem de construit o organizaţie puternică în următorii patru ani şi avem nevoie de oameni care nu se jenează, care nu pun frână', a declarat Corneliu Bichineţ.

PMP are la nivelul judeţului Vaslui peste 2.000 de membri şi organizaţii în majoritatea localităţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel