Alegeri 2016. Demisii în lanț din conducerea PNL din cauza listelor pentru parlamentare

Mai mulţi liberali şi-au anunţat demisiile din funcţiile de conducere, după şedinţa de vineri a BJP Iaşi. Ei au zis că sunt nemulţumiţi de componenţa şi modul în care a fost alcătuită lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Cătălin Moroşanu a anunţat chiar în timpul şedinţei BJP Iaşi că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL Iaşi şi că se retrage şi de pe lista candidaţilor la parlamentare.

'Cred că schimbarea clasei politice este o iluzie deşartă, sunt dezamăgit şi mâhnit de partid şi de actuala conducere centrală! Mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL Iaşi şi mi-am retras candidatura pentru parlamentare! Rămân în continuare alături de organizaţia de tineret şi o să lupt până la capăt pentru generaţia mea!', a postat pe pagina sa de socializare Cătălin Moroşanu.

Un mesaj asemănător a fost postat şi de istoricul Liviu Brătescu, de la Institutul A.D. Xenopol al Academiei Române, care este şi consilier judeţean PNL.

'Ieri BPN al PNL a decis lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Am crezut şi am sperat că acţiunea de formarea a acestei liste va ţine cont de criteriile anunţate: sondajul de opinie realizat, CV-ul politic şi profesional al celor înscrişi în cursă, realizările în plan administrativ, dar mai ales de votul Comitetului Judeţean de conducere. (...) În urma deciziei de ieri a BPN şi a plasării mele pe locul 5 la Camera Deputaţilor vă anunţ retragerea mea de pe lista partidului pentru alegerile parlamentare. În acelaşi timp anunţ pe aceasta cale demisia mea din funcţia de vicepreşedinte al PNL', scrie şi Liviu Brătescu pe pagina sa de Facebook, precizând că rămâne fidel principiilor liberale şi că va continua să îşi exercite funcţia de consilier judeţean PNL.

[citeste si]

Fostul director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Daniel Minciună, care în prezent este liderul consilierilor judeţeni PNL, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al BPJ Iaşi iar deputatul Anton Doboş, şi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţia de preşedinte aş BPM Iaşi.

Şeful Aeroportului Iaşi, Marius Bodea, fost candidat PNL la Primăria Iaşi în alegerile din vară va fi cel care va deschide lista la Camera Deputaţilor. Pe aceeaşi listă vor mai fi actualul senator Dumitru Oprea, deputatul Costel Alexe, şi fratele consilierului prezidenţial Andrei Muraru, Alexandru Muraru. Pe locul cinci ar fi urmat istoricul Liviu Brătescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel