Alegeri 2016: Câte semnături a strâns Udrea pentru a candida

Elena Udrea a declarat miercuri, la finalul procesului Gala Bute, că speră să strângă, într-o săptămână, semnăturile necesare pentru a candida ca independent pentru un post de parlamentar. Până în acest moment a adunat 10.000 de semnături.

"Strâng în continuare semnături şi vreau să trec de toată această nebunie pentru că sunt convinsă că nu întâmplător am parte de noi şi noi acuzaţii după ce mi-am anunţat candidatura. Aceste acuzaţii formulate împotriva mea acum, în campanie, au ca scop afectarea scorului meu din decembrie. Am numărat cu tinerii care se ocupă, ne apropiam duminică de 10.000, mai avem o săptămână să mai strângem, nici eu nu m-am ocupat personal pentru că am fost ba la DNA, ba la Parlament, ba la Înalta Curte. Sunt absolut convinsă că semnăturile le vom strânge, totuşi eu am luat în 2014, sub presiunea fotografiilor scoase în presă, am luat 60.000 de voturi în Capitală", a susţinut Elena Udrea, miercuri, la finalul procesului Gala Bute.

Ea a mai arătat că bugetul pentru această activitate se ridică la 17 salarii minime pe economie, atât cât permite legea electorală.

"O să încerc să mă încadrez aici, pentru că notorietate presupun că am destulă, părerea oamenilor despre mine este formată, nu cred că cine nu m-a susţinut nu mă mai susţine. Eu mă bazez pe cei care au fost cu Elena Udrea şi au rămas cu Elena Udrea", a mai declarat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel