ALEGERI 2016. Candidatura unui deputat PNL, respinsă

Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană 28 Mureş a respins, joi, candidatura deputatului Ionaş Florin Urcan, aflat pe poziţia a doua pe lista de candidaţi ai PNL şi a admis celelalte nouă candidaturi de pe lista respectivă.

Decizia BEJ Mureş are la bază rămânerea definitivă a raportului de evaluare a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care s-a constatat faptul că deputatul s-a aflat în stare de incompatibilitate pe vremea când era primar al oraşului Luduş, în perioada exercitării mandatului 2008 — 2012.

'ANI a constatat la data de 4 noiembrie 2013 faptul că Urcan Ionaş Florin, la data faptelor primar al oraşului Luduş, judeţul Mureş, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului 2008 - 2012, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de ales local, cât şi calitatea de reprezentant din partea autorităţii publice locale în cadrul Consiliului de Administraţie al Grupului Şcolar Industrial Luduş, precum şi calitatea de administrator în cadrul a două societăţi comerciale. Raportul de evaluare a stării de incompatibilitate în cazul deputatului Urcan Ionaş Florin a rămas definitiv şi irevocabil prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 924 din 23 martie 2016', se precizează într-un comunicat al ANI, dat publicităţii în luna mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel