EXCLUSIV  ALDE nu vrea demnitari la coadă. Lege cu privilegii de rang- SONDAJ

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost aspru criticat pentru că a sfidat coada de la permise și s-a băgat în față. După scandal, ALDE vrea ca gestul lui Călin Popescu Tăriceanu să fie tratat ca o normalitate pentru demnitarii de rang I și II. Totul ar urma să fie stabilit prin lege, una pe care PNL, prin vocea vicepreședintelui Ovidiu Raețchi, o consideră medievală, ofensatoare sau neconstituțională. 

Invităm cititorii DCNews să voteze în sondaj dacă sunt de acord sau nu cu astfel de beneficii pentru demnitarii de rangul I și II. 

"Mi se pare normal să existe o lege prin care să se permită accesul demnitarilor de rangul I sau al II-lea ca pe perioada cât sunt preşedinte sau şef al Senatului să poată să meargă să îşi ridice permisul pentru a nu împiedica alte activităţi pe care le au din punct de vedere administrativ", este de părere liderul ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Ovidiu Raețchi este de părere că "Este uluitor ca un reprezentat al unui partid pretins liberal-democrat poate să vorbească, în anul 2016, despre privilegii şi despre rang". 

Pe de altă parte, jurnalistul Val Vîlcu este de părere că prezența unui demnitar printre cetățeni este un risc de securitate pentru aceștia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel