Al doilea tânăr implicat în conflictul soldat cu decesul unui suporter, reţinut

Poliţiştii Capitalei au reţinut, miercuri, un tânăr de 26 de ani, care ar fi fost implicat în incidentul petrecut după meciul Steaua - Dinamo, în urmă căruia un suporter dinamovist a murit după o lovitură la cap, cu un obiect contondent, potrivit unor surse judiciare.

El a fost audiat, miercuri, de către un procuror criminalist din Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de tentativă la tâlhărie. Tânărul este suspectat că a încercat să smulgă fularul cu inscripţia clubului de fotbal Dinamo, pe care îl purta victima în momentul incidentului.

Tribunalul Bucureşti a decis, vinerea trecută, arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor, a lui Alexandru Badea, agresorul tânărului de 18 ani care a murit în urma unui incident ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua - Dinamo din 20 august.

'Tânărul a fost lovit în urma unui conflict, fiind ulterior internat la un spital de urgenţă, unde s-a intervenit chirurgical şi unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul', informa Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel