Urmărește emisiunea live


Agresorul familiei Cristescu, detalii uluitoare. "Nu era un om violent"

Bărbatul care a atacat familia Cristescu din Pitești și-a petrecut aproape jumătate de viață după gratii. 

Dumitru Vasile, cunoscut ca "Bebe din Cisnădie", este un personaj cunoscut în lumea interlopă sibiană.

Tânărul, pasionat de culturism, a fost des văzut în cercul de persoane care de-a lungul timpului au avut probleme cu legea. De altfel, Dumitru Vasile a fost condamnat în 2007 tot pentru furt și tâlhărie și a fost eliberat în 2013.

De când a ieșit din pușcărie, Bebe nu a stat degeaba. În afară de tâlhăria făcută luna aceasta la Pitești, în casa unor afaceriști locali, tânărul a mai dat lovituri similare în Franța, Elveția și Olanda. Se pare că acestea au fost de o violență ieșită din comun, iar Bebe era în ultima vreme un "client fidel" al scandalurilor de prin cluburi de noapte și la Sibiu.

Ce spun vecinii și rudele despre atacator

Pe strada unde locuia Bebe din Cisnădie, oamenii se feresc să vorbească despre el, semn că este un personaj care inspiră teamă. "Nu ne spunea ce făcea. Știu că a mai fost închis, dar nu știu pentru ce. Acum am auzit că l-a ridicat poliția de aici de acasă. E un om înțelegător. Pe mine mă mai ajuta că îmi dădea mâncare pentru copii. Nu era un om violent. Nu îmi spunea niciodată ce făcea. Aici locuia cu concubina", spune Miruț Maria, verișoară de a lui Dumitru Vasile.

Un alt vecin spune că a aflat de pe Internet de faptele de tâlhărie ale acestuia. "Doar îl vedeam pe aici pe stradă. Nu am auzit să facă probleme. A fost plecat în străinătate. L-am văzut de vreo două luni pe aici. (..) Știu că prietenii îi spun Bebe. Am văzut pe internet ce s-a întâmplat. M-am gândit că el ar fi putut fi. Sincer nu era un om violent. Eu îl vedeam mai liniștit așa. Nu l-am auzit să se laude cu tâlhăriile lui. Nu prea am avut tangență cu el", a mai spus un vecin de stradă al lui Dumitru Vasile, scrie Ora de Sibiu.

VEZI ȘI: Cum l-au prins polițiștii pe agresorul soților Cristescu, milionarii din Pitești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel