Află ce modificări au intervenit în traseele RATB

RATB iarna
RATB iarna

Condițiile meteorologice din ultima perioadă au determinat modificări și în activitatea regiei care se ocupă cu transportul în comun din Capitală, RATB. Potrivit companiei, o linie de autobuz a fost suspendată, o alta are un traseu mai lung, iar şapte linii au traseul mai mic.

Linia de autobuz 223 , care face legătura între Şoseaua de Centură - Glina şi CET Sud a fost suspendată, a precizat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu pentru Mediafax.

Singura linie de autobuz care și-a prelungit traseul este 261, de la Complexul Comercial Băneasa până la Pasajul Băneasa. Autobuzele liniei 106, care ar fi trebuit să ajungă până la cartierul Roşu, întorc la staţia Master, autobuzele 137, 421 şi 236 întorc la Liceul Auto, cele de pe linia 162, care ar fi trebuit să ajungă până la magazinele 16 Februarie, întorc la cartierul 16 Februarie. De asemenea, autobuzele liniei 125 întorc la Romprim, iar cele de pe linia 302 întorc pe Şoseaua Alexandriei, cu o staţie înainte de terminalul de la cartierul Fortuna.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, în timpul nopţii de joi spre vineri angajaţii companiei au acţionat cu utilaje de deszăpezire pentru curăţarea liniilor de tramvai, la această oră nefiind semnalate incidente, dar și pentru curățarea refugiilor din stații.

Pentru acțiunea de deszăpezire, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus, vineri dimineaţă, la comandamentul de iarnă, că au fost folosite 250 de utilaje care au asigurat curățarea străzilor principale.

De asemenea, au fost degajate de zăpadă căile de acces în grădiniţe, şcoli şi spitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel