Află care este secretul Victoriei Beckham pentru o piele perfectă

Victoria_Beckham
Victoria_Beckham

În trecut, Victoria Beckham s-a confruntat de nenumărate ori cu un ten problematic, în special în tinerețe și în timpul celei de-a patra sarcini. Astăzi, aceste probleme au devenit istorie datorită dermatologului său Harold Lancer, din Los Angeles, care i-a prescris alimentul minune. 

"Nu este niciun secret faptul că acum câțiva ani aveam un ten destul de problematic, așa că am vorbit cu medicul dermatolog și mi-a spus: "Dacă vrei să ai o față perfectă, trebuie să mănânci somon în fiecare zi." Și am spus: "Dar chiar trebuie să fac asta zilnic?" Mi-a răspuns că da, că trebuie să mănânc la prânz, la cină și dacă este necesar, chiar și la micul dejun. Și asta e ceea ce fac eu în fiecare zi.", a declarat soția fotbalistului David Beckham înt-un interviu pentru The Edit, revista site-ului net-a-porter.com.

Cu ajutorul somonului, Victoria Beckham a reușit să depășească problemele pe care le avea cu tenul, iar acum este admirată pentru cum arată la fiecare apariție publică, inclusiv când nu are un ten încărcat cu machiaj.

[citeste si]

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul European de Dermatologie, s-a demonstrat că acele persoane care consumă o dietă bogată în pește și legume au semnificativ mai puțină acnee decât cele care nu fac acest lucru. De asemenea, somonul este baza dietei doctorului Perricone, urmată de vedete precum Julia Roberts și Cate Blanchett, care se pot mândri cu un ten perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel