Adriana Săftoiu: Din cauza ANAF s-au sinucis oameni!

Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL, face o remarcă dură în cazul acțiunii de forță derulată de ANAF împotriva posturilor de televiziune Intact.

Săftoiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj privitor la abuzurile Fiscului față de micii întreprinzători din România:

”Daca un politist iti ia permisul de conducere, ataci decizia in instanta. Pe parcursul judecatii, ramai cu permisul, poti sa circuli, pana decide instanta cine are dreptate. ANAF are un statut separat, special. ANAF decide sa inchida un chiosc. Chioscul da in judecata decizia ANAF, dar ramane inchis pe parcursul procesului. Poate dura si un an. In final, Justitia iti da dreptate, tie, chioschiului, dar intre timp angajatii au plecat, chioscul a falimentat. Nu Justitia decide cine are dreptate, ci ANAF, in baza unor legi modificate la propunerea ANAF (vedeti legea contraventiilor). Iar acum, brusc descoperim ca ANAF actioneaza “heirupist” pentru ca vorbim de un trust de presa. Dar cand ANAF decidea “heirupist” pentru un chiosc, o fabrica (lasand in strada angajati ai acelor chioscuri, fabrici etc) nu a reactionat nici Senatul, nici Guvernul, nici Administratia Prezidentiala. Dar daca e vorba de imagine (avand un trust de presa in spate), nu de tara ne pasa! Nimeni nu a cerut prezenta premierului (mai ales V Ponta) in Senat pentru abuzurile ANAF impotriva acelor oameni care mai creau un loc de munca! E prima data dupa 26 de ani cand avem hartia de turnesol care ne arata cine suntem de fapt! Nu au impresionat pe nimeni abuzurile ANAF ( au fost oameni care s-au sinucis in urma actiunilor ANAF), in baza unor legi modificate abuziv, dar ne-am sesizat acum, ca deh, e despre un trust de presa! Cat rau ii fac acestei tari minciuna si impostura!”, scrie Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel