Adrian Severin, ipoteză inedită. "Așteptam tinerii frumoși și liberi, dar…"

Foto: Facebook Adrian Severin
Foto: Facebook Adrian Severin

Fostul ministru de Externe, Adrian Severin, se întreabă de ce a fost, marți seară, liniște în oraș, când așteptările erau altele. 

"Așteptam cu emoție, ieri seară, demonstrațiile "tinerilor frumoși și liberi". Ele nu s-au produs. În mod normal, dacă "schimbarea" i-a satisfăcut pe "revoluționari" ei ar fi trebuit să iasă în stradă ca să își strige bucuria. Așa cum fac atunci când echipa favorita de fotbal câștigă vreun meci. Dacă, dimpotrivă, nu i-a satisfăcut, atunci ar fi trebuit reluate protestele. Până la victoria finală. Nu ar fi fost nici o problemă întrucat vremea continuă să fie frumoasă iar jandarmii nu intervin împotriva demonstrațiilor neautorizate. (Cel puțin nu până acum.)", a scris fostul ministru de Externe. 

Strada, manipulată. Țintele, atinse

Adrian Severin se întreabă de ce nu a mai ieșit nimeni în stradă și continuă prin a opina că poate cei care au crezut că revoluționează un regim au înțeles că "au fost manipulați" și că "au pus umărul la înlocuirea unei democrații bolnave cu o dictatură sănătoasă". El mai scrie că poate o altă explicație ar fi "lipsa de interes a comanditarilor. Țintele au fost atinse. De ce să se mai joace cu focul?". 

"Imediat după alegerile prezidențiale de acum un an demonstrațiile își aveau rostul, dincolo de un anumit defazaj în raport cu mersul neprevăzut al evenimentelor, pentru că se dorea ca întreaga putere asupra României - nu în România - să ajungă într-o singură mână. Acum pofta s-a implinit. Dacă, Doamne ferește, "strada" ar fi avut ieri vreun puseu de personalitate, "Guvernul străzii" ar fi descoperit de îndată că în depozite se găsesc grenade cu gaze lacrimogene, tunuri de apă, bastoane și gloanțe de cauciuc. Gata cu corupția! De acum doar lege și ordine". Adrian Severin a mai scris că susține 100% discursul lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel