Adrian Sârbu, mesaj emoționant de ziua Pro TV!

adrian-sarbu
adrian-sarbu

Adrian Sârbu, cel care a lansat în urmă cu fix 20 de ani Pro TV, are de astăzi cont de Facebook, publicând cu un mesaj despre ce a însemnat Pro TV pentru români.

„Acum douăzeci de ani, ProTv a fost revoluția de care media din România avea nevoie, care i-a dat conștiința de sine a puterii. Puterea de a schimba România cu un zâmbet, cu un cântec. Puterea bucuriei cu care ProTv a umplut sufletele a milioane de români. Puterea de a crede că poți să ai succes, să câștigi, să fii fericit.", spune Adrian Sârbu în primul mesaj video de pe pagina sa.

"„Bună seara, România, bună seara, București!" Sunt Pro! Gândesc liber! O filosofie simplă care a motivat o generație în căutarea unei identități. O generație care și-a descoperit misiunea și care a schimbat România, punând-o pe harta Europei și a lumii. O generație pe care o regăsesc, alături de copiii ei, luminând astăzi subteranele Facebook. Eu știu ce vor. Ei știu că știu„, mai spune Adrian Sârbu.

 

Ce înseamnă a fi Pro?A ști ce vrei,A ști că știi,A ști că poti!Să crezi religios în tine, în profesia ta, în puterea ta de a schimba lumea cu orice risc. De a crea ceva care să te reprezinte azi și dincolo de timp.Să vezi reperele către perfecțiune și să-i motivezi pe cei din jurul tau în a le atinge.Să trăiești viața ca pe un dar și să dăruiești din bucuria succesului tău. Cu un zâmbet!Gândești liber.Ești autentic.Ai puterea de a da oamenilor ceea ce ei așteaptă, dar nu știu.Ai spirit Pro!Spiritul Pro e îngerul care a creat ProTv. Acum douăzeci de ani, ProTv a fost revoluția de care media din România avea nevoie, care i-a dat conștiința de sine a puterii.Puterea de a schimba România cu un zâmbet, cu un cântec.Puterea bucuriei cu care ProTv a umplut sufletele a milioane de români.Puterea de a crede că poți să ai succes, să câștigi, să fii fericit.Știu ce vreau, știu că știu, știu că pot!ProTv a fost un dar de sărbătoare oferit românilor la 01 Decembrie. Singura dată din istoria lor când românii au arătat că vor, știu și pot. Acum douăzeci de ani îngerul s-a jucat cu noi. Noi, cei atinși de aripa lui, ne-am jucat mai departe cu plăcerea de a crea mereu ceva nou, de a face din fiecare zi o sărbătoare. „Bună seara, România, bună seara, București!”Sunt Pro!Gândesc liber!O filosofie simplă care a motivat o generație în căutarea unei identități. O generație care și-a descoperit misiunea și care a schimbat România, punând-o pe harta Europei și a lumii. O generație pe care o regăsesc, alături de copiii ei, luminând astăzi subteranele Facebook. Eu știu ce vor. Ei știu că știu.Pe cer, îngerul.#AfiPRO

Posted by Adrian Sârbu on Tuesday, December 1, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel