Adrian Sărbu, avere: Fondatorul Pro TV, mai sărac cu peste 100 de milioane de euro

Averea lui Adrian Sărbu, fondator al postului Pro TV și proprietarul grupului Mediafax, s-a diminuat cu peste 100 de milioane de euro, conform ediției de anul trecut a Top 300 Cei mai bogați români.

În primul an de criză fostul "mogul de la Pro" avea o avere estimată la 200 milioane de euro, însă, conform ediției de anul trecut a Top 300 Cei mai bogați români, Adrian Sârbu însuma 80-85 de milioane de euro, scrie capital.ro.

Rămas fără salariul de 1,8 milioane de euro anual de la Central European Media Entreprise, compania căreia i-a vândut PRO TV şi pe care a condus-o până în august 2013 din poziţia de CEO, Adrian Sârbu nu a avut un an an prea uşor nici acasă. Revenit la Bucureşti, a reînceput să se implice intens în administrarea Mediafax Group, la care a rămas proprietar.

În plus, Adrian Sârbu a intrat în conflict direct cu premierul Victor Ponta şi cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), pentru o datorie de 21 milioane de lei rezultată, în special, din neplata TVA, pentru care instituția a blocat conturile companiei şi a înfiinţat popriri asiguratorii la clienţii care datorau bani Mediafax. 

Cine este cel mai bogat român, potrivit Top 300 Capital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel