Urmărește emisiunea live


Adrian Sârbu a mai fondat o firmă. Administratorul, urmărit penal

adrian sarbu
adrian sarbu

Adrian Sârbu, proprietarul grupului Mediafax, și-a mai fondat o firmă la sfârșitul lunii septembrie a anului curent. 

Numită Mediafax Mall SRL, noua firmă are ca domeniu principal de activitate  cel de editare a cartilor, ziarelor si revistelor, scrie paginademedia.ro. Adrian Sârbu a preluat integral și compania Mediafaxevents.

Mediafax Mall este deținută de Adrian Sârbu (99% – cota de participare la beneficii și pierderi) și societatea Alerria Business Consulting (1%). Administrator al noii firme este Roxana-Dorina Grigoruță, manager al Mediafax, urmărită penal în dosarul Mediapro. Totodată, Roxana Grigoruță este președinte al Consiliului de Administratie în cadrul Alerria Management Company SA, o societate deținută de Adrian Sârbu, care este acționar majoritar la Mediafax Group.

DOSAR MEDIAPRO. Parchet: Cum au 'spălat' cei 11 reținuți 15 milioane de lei

Mai mult, în 4 septembrie 2014, Maria Bărbulescu a decis cesiunea tuturor părților sociale deținute din Mediafaxevents SRL, adică 10% din capitalul social, către Adrian Sârbu, care deține, în urma acestei hotărâri 99%. 1% apaține Alerria Business Consulting

Procurorii din PICCJ au deschis în 2 decembrie dosar penal împotriva Mediafax Grup. Roxana-Dorina Grigoruță și Orlando Nicoară sunt urmăriți penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel