Adrian Rădulescu: Ce se ascunde în spatele mesajului lui Traian Băsescu- Exclusiv

Adrian Rădulescu susține că mesajul lui Traian Băsescu cu privire la sechestrul pe moșia Nana a fost unul "cu dedicație". 

Președintele PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, este cel care i-a indicat fostului președinte Traian Băsescu cumpărarea terenului de la Nana.

"Pe fond, aceste familii suportă consecinţele unor acţiuni politice îndreptate împotriva mea."- Traian Băsescu

"Sechestrul este ilegal, pentru că nu trebuia pus asupra moșiei domnului președinte, pentru că Ioana Băsescu este cumpărător de bună credință și s-a extins numai pentru o acțiune pe care aș numi-o politică. Nu are nicio valoare acest sechestru. Cei care au comis ilegalitatea, ei trebuie să plătească și nu se poate extinde asupra cumpărătorilor de bună credință", a opinat Adrian Rădulescu, pentru DCNEWS, cel care i-a indicat fostului președinte Traian Băsescu terenul de la Nana, pentru cumpărare.

Adrian Rădulescu susține că n-a vorbit cu Traian Băsescu despre sechestrul de la Nana, în zilele în care fostul președinte a fost la PMP. 

"Sper ca astfel de investigaţii să se facă în toată ţara, începînd spre exemplu cu judeţele Vrancea şi Timiş"- Traian Băsescu 

Adrian Rădulescu a precizat că președintele Traian Băsescu s-a referit că s-a întâmplat în toată țara ceea ce s-a întâmplat în Călărași, la Nana. "Despre Țimis, pot să spun că a fost cu dedicație către socrul premierului", a subliniat Adrian Rădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel